Appartement
Geef uw mening

Appartement

Middenin het Beierse woud tussen Regensburg, Passau en TsjechiŽ ligt dit park in een natuurlijke en groene omgeving. De natuur is hier nog intact. De traditionele Beierse bouwstijl geven de dorpen hun

rustieke sfeer. Zo kunt u in talloze herbergen terecht voor heerlijke streekgerechten. In 14 landhuizen in authentiek Beierse stijl zijn de appartementen van dit resort ondergebracht. Vanaf het park is het slechts 10 minuten lopen naar de gezellige dorpskern van Mitterfels. Maar misschien heeft u daar helemaal geen behoefte aan, want op het park is van alles te doen. Er is ondermeer een sfeervol restaurant en een tennishal met twee tennisbanen. Pal naast het park is een verwarmd openluchtzwembad en vanaf de herfst tot in het voorjaar kunt u terecht in het overdekte zwembad met sauna en solarium. Ook kleine waterratten kunnen er hun hart ophalen. Zowel in de zomer als in de winter zijn er veel sportieve activiteiten mogelijk. In de zomer kunt u bijvoorbeeld waterskiŽn op de Friedenhainsee, kegelen, vissen, fietsen, wandelen of paardrijden. Overigens kunt u op het park een fiets of mountainbike huren. Voor de mountainbikers is er een speciale trainingsroute. In de winter, als de sneeuw en rijp het Beierse woud in een betoverend landschap veranderen, is het park en zijn omgeving op z?n allermooist. Of u nu liever de lange latten of de ijzers onderbindt of liever suizend de berghelling afrodelt, er zijn mogelijkheden te over. Na een langlaufcursus op het park kunt u urenlang vanaf de langlaufloipes genieten van de winterpracht. In St. Englmar (ongeveer 15 minuten rijden met de auto) is het ?Skizentrum? met maar liefst 12 skiliften en pistes van soms wel tweeŽnhalve kilometer lang. Een rustig tochtje in een arreslee of een fakkeloptocht is daarentegen ook mogelijk. Dit park is ook helemaal gericht op gezinnen met kinderen. Er wordt veel georganiseerd voor kinderen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld knutselen, meedoen met een avondwandeling of pizza bakken. Op het park is een grote speeltuin met klimtoren, trampoline, schommel, klimtouw, zandbak en een glijbaan. De medewerkers van de receptie vertellen u overigens graag meer over het maken van uitstapjes en culturele bezienswaardigheden in de omgeving. Wat dacht u van de prachtige steden MŁnchen en Regensburg? Of houdt u meer van kleinere dorpen met in de wintertijd de oergezellige kerstmarkten?

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen vakantie in Duitsland aanbiedingen voor in Mitterfels, Beieren, Duitsland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Middenin het Beierse woud tussen Regensburg, Passau en TsjechiŽ ligt dit park in een natuurlijke en groene omgeving. De natuur is hier nog intact. De traditionele Beierse bouwstijl geven de dorpen hun rustieke sfeer. Zo kunt u in talloze herbergen terecht voor heerlijke streekgerechten. In 14 landhuizen in authentiek Beierse stijl zijn de appartementen van dit resort ondergebracht. Vanaf het park is het slechts 10 minuten lopen naar de gezellige dorpskern van Mitterfels. Maar misschien heeft u daar helemaal geen behoefte aan, want op het park is van alles te doen. Er is ondermeer een sfeervol restaurant en een tennishal met twee tennisbanen. Pal naast het park is een verwarmd openluchtzwembad en vanaf de herfst tot in het voorjaar kunt u terecht in het overdekte zwembad met sauna en solarium. Ook kleine waterratten kunnen er hun hart ophalen.
Zowel in de zomer als in de winter zijn er veel sportieve activiteiten mogelijk. In de zomer kunt u bijvoorbeeld waterskiŽn op de Friedenhainsee, kegelen, vissen, fietsen, wandelen of paardrijden. Overigens kunt u op het park een fiets of mountainbike huren. Voor de mountainbikers is er een speciale trainingsroute.
In de winter, als de sneeuw en rijp het Beierse woud in een betoverend landschap veranderen, is het park en zijn omgeving op z?n allermooist. Of u nu liever de lange latten of de ijzers onderbindt of liever suizend de berghelling afrodelt, er zijn mogelijkheden te over. Na een langlaufcursus op het park kunt u urenlang vanaf de langlaufloipes genieten van de winterpracht. In St. Englmar (ongeveer 15 minuten rijden met de auto) is het ?Skizentrum? met maar liefst 12 skiliften en pistes van soms wel tweeŽnhalve kilometer lang. Een rustig tochtje in een arreslee of een fakkeloptocht is daarentegen ook mogelijk.
Dit park is ook helemaal gericht op gezinnen met kinderen. Er wordt veel georganiseerd voor kinderen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld knutselen, meedoen met een avondwandeling of pizza bakken. Op het park is een grote speeltuin met klimtoren, trampoline, schommel, klimtouw, zandbak en een glijbaan.
De medewerkers van de receptie vertellen u overigens graag meer over het maken van uitstapjes en culturele bezienswaardigheden in de omgeving. Wat dacht u van de prachtige steden MŁnchen en Regensburg? Of houdt u meer van kleinere dorpen met in de wintertijd de oergezellige kerstmarkten?
Uw zomervakantie in Appartement, Bron:
Uw vakantie in Duitsland in Appartement (Bron: bungalownet)
  • Appartement