Appartement 1 (65m² - 5 Personen)
Geef uw mening

Appartement 1 (65m² - 5 Personen)

Midden in het prachtige beschermde natuurschoon van het nationale Park Kellerwald, dichtbij de Edersee en het bekende Sauerland, biedt dit veelzijdige Vakantiepark vele mogelijkheden voor groot & klein. Dankzij de afwisselende begroeiing

op het park zelf en de royale verdeling van de huisjes op het vakantiepark wordt u verrast met een hoge mate van privacy, wat bijdraagt tot het gevoel van uitrusten en ontspanning. Dat u regelmatig hazen en reeën uit de buurt te gast krijgt is daarbij niet verwonderlijk. De omgeving, bekent als Nordic Walking paradijs biedt de beginnende en de geoefende wandelaar en walker een enorme keus uit verschillende tochten. In de bijhorende manege 'paardenhof Kellerwald' is voor iedereen het passende, of als eerste les of als uitrit over weiden en bospaden van het natuurpark. Goed verzorgd onder begeleiding van ervaren ruiters worden leuke touren met knapzak, of naar de Dülvershof (traditionele kaasmakerij) gemaakt. Afgezien van een speelplaats voor de kleintjes, van het beachvolleybalveld voor de grotere, het prachtige zwembad (vrij entree) met o.a. een sauna, whirlpool en stoombad zijn er ook een heleboel sport en spelactiviteiten zoals: - kinderspeelhoekjes in het centrum - spelletjes om uit te lenen in de receptie - kindertref met kinderanimatie in de schoolvakanties - kinderbios - paardenhof met eigen paarden - duikles (met duikfles en het hele gerei) - tennisbaan - tafeltennis - biljard - diverse speelautomaten - internethoek - kinderboerderij - mini-club (hoogseizoen) - midgetgolf - waterfietsen - vissen - georganiseerde wandelingen Ook in het a la carte Sternberg-Restaurant kunt u zich laten verwennen, geniet op het zonneterras met uitzicht op een idyllisch meertje van lokale specialiteiten. Kortom een waar vakantieparadijs voor jong en oud.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen vakantie in Duitsland aanbiedingen voor in Nieheim, Beieren, Duitsland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Midden in het prachtige beschermde natuurschoon van het nationale Park Kellerwald, dichtbij de Edersee en het bekende Sauerland, biedt dit veelzijdige Vakantiepark vele mogelijkheden voor groot & klein.
Dankzij de afwisselende begroeiing op het park zelf en de royale verdeling
van de huisjes op het vakantiepark wordt u verrast met een hoge mate van privacy, wat bijdraagt tot het gevoel van uitrusten en ontspanning.
Dat u regelmatig hazen en reeën uit de buurt te gast krijgt is daarbij niet verwonderlijk. De omgeving, bekent als Nordic Walking paradijs biedt de beginnende en de geoefende wandelaar en walker een enorme keus uit verschillende tochten. In de bijhorende manege 'paardenhof Kellerwald' is voor iedereen het passende, of als eerste les of als uitrit over weiden en bospaden van het natuurpark. Goed verzorgd onder begeleiding van ervaren ruiters worden leuke touren met knapzak, of naar de Dülvershof (traditionele kaasmakerij) gemaakt. Afgezien van een speelplaats voor de kleintjes, van het beachvolleybalveld voor de grotere, het prachtige zwembad (vrij entree) met o.a. een sauna, whirlpool en stoombad zijn er ook een heleboel sport en spelactiviteiten zoals:


- kinderspeelhoekjes in het centrum
- spelletjes om uit te lenen in de receptie
- kindertref met kinderanimatie in de schoolvakanties
- kinderbios
- paardenhof met eigen paarden
- duikles (met duikfles en het hele gerei)
- tennisbaan
- tafeltennis
- biljard
- diverse speelautomaten
- internethoek
- kinderboerderij
- mini-club (hoogseizoen)
- midgetgolf
- waterfietsen
- vissen
- georganiseerde wandelingen

Ook in het a la carte Sternberg-Restaurant kunt u zich laten verwennen, geniet op het zonneterras met uitzicht op een idyllisch meertje van lokale specialiteiten. Kortom een waar vakantieparadijs voor jong en oud.
Uw zomervakantie in Appartement 1 (65m² - 5 Personen), Bron:
Uw vakantie in Duitsland in Appartement 1 (65m² - 5 Personen) (Bron: bungalownet)
  • Appartement 1 (65m² - 5 Personen)
  • Appartement 1 (65m² - 5 Personen)