Bungalow HEINL
Geef uw mening

Bungalow HEINL

LocatieBungalow Heinl staat in het vriendelijke dorpje Thierstein. Dit is een leuk vakantieplaatsje in het natuurpark Fichtelgebergte. Thierstein heeft een eigen middeleeuwse burchtruÔne die de moeite meer dan waard is te bezoeken.

U woont hier aan de grens van Duitsland en TsjechiŽ, ca. 25 km ten westen van Cheb (Eger) in TsjechiŽ. U kunt een uitstapje maken naar de grote stad NŁrnberg, maar ook diverse plaatsen in TsjechiŽ. Wat dacht u van Plzen, de ?geboorteplaats? van het pilsje? Tevens is er in de buurt een adelaarspark met uilen en een valkenier. Deze vrijstaande bungalow staat op een rustig plekje aan de bosrand. Uw vakantiewoning wordt omringd door groen en de wandelmogelijkheden beginnen letterlijk vanaf de voordeur. Uw vakantiehuis is gezellig en compleet ingericht. Ook kunt u 2 fietsen bij de eigenaar lenen. Bungalow Heinl staat op het grote terrein van de eigenaar met eigen oprit; u heeft hier veel privacy.Uw woning 45 m≤. Entree. Woonkamer met zit/eethoek, satelliet-ktv met Nederlandse zenders, radio/cd-speler en toegang tot terras. Keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed en een stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. In de grote tuin heeft u de beschikking over tuinmeubelen, 2 ligstoelen en een barbecue.Extra'sEigen oprit en parkeerplaats.

Lees meer over deze accommodatie

1 aanbieding voor Bungalow HEINL in Thierstein, Duitsland

 AanbiederAccommodatiePrijs vanafAantal dagen 
HappyhomenlZie site aanbieder€ 255,00vrije keuze
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
LocatieBungalow Heinl staat in het vriendelijke dorpje Thierstein. Dit is een leuk vakantieplaatsje in het natuurpark Fichtelgebergte. Thierstein heeft een eigen middeleeuwse burchtruÔne die de moeite meer dan waard is te bezoeken. U woont hier aan de grens van Duitsland en TsjechiŽ, ca. 25 km ten westen van Cheb (Eger) in TsjechiŽ. U kunt een uitstapje maken naar de grote stad NŁrnberg, maar ook diverse plaatsen in TsjechiŽ. Wat dacht u van Plzen, de ?geboorteplaats? van het pilsje? Tevens is er in de buurt een adelaarspark met uilen en een valkenier. Deze vrijstaande bungalow staat op een rustig plekje aan de bosrand. Uw vakantiewoning wordt omringd door groen en de wandelmogelijkheden beginnen letterlijk vanaf de voordeur. Uw vakantiehuis is gezellig en compleet ingericht. Ook kunt u 2 fietsen bij de eigenaar lenen. Bungalow Heinl staat op het grote terrein van de eigenaar met eigen oprit; u heeft hier veel privacy.Uw woning 45 m≤. Entree. Woonkamer met zit/eethoek, satelliet-ktv met Nederlandse zenders, radio/cd-speler en toegang tot terras. Keuken met 4 kookplaten, oven, magnetron en koffiezetapparaat. Slaapkamer met 1 tweepers. bed en een stapelbed. Badkamer met douche, wastafel en toilet. In de grote tuin heeft u de beschikking over tuinmeubelen, 2 ligstoelen en een barbecue.Extra'sEigen oprit en parkeerplaats.
 Lees meer bij Happyhomenl
Uw zomervakantie in Bungalow HEINL, Bron:
Uw vakantie in Duitsland in Bungalow HEINL (Bron: happyhomenl)
  • Bungalow HEINL