2 kamer appartement WellnessResort Hochsauerland
Geef uw mening

2 kamer appartement WellnessResort Hochsauerland

Dit luxe resort ligt aan de rand van Winterberg op een prachtige zuidelijke helling. Het vakantieresort met de drie grote W's. Hier heeft u de keuze: geniet van de Wandelingen op de Rothaarsteig,

de ?Weg der Sinne?. Geniet bij het Nordic Walking van de rust en de natuur van hoogsauerland rondom de ?Kahlen Asten? en wanneer u dan terugkeert, gaat u naar de Wellness-oase van uw resorts. In het centrumgebouw bevindt zich o.a. een overdekt zwembad (18 m x 8 m), kiosk met bakkerij, Bar Ruhrquelle in ontvangstfoyer, Breedband internetaansluiting , het Panoramarestaurant dat naast een uitstekende keuken ook een prachtig uitzicht heeft. In het rustiek ingerichte à la carte restaurant Dumel?stübchen kunt u van specialiteiten uit Westfalen genieten. Natuurlijk staat er dagelijks een ontbijtbuffet voor u klaar. Het bijhorende Wellnesscentrum is voorzien van een Saunalandschap met: infraroodcabine, stoombad, biosauna, aardsauna met Finse temperaturen, Kneipp-bekken, Grote lighal met fraai uitzicht naar het Zuiden, Panoramaterras met 2 Hot Pots (buiten-whirlpools 35°C), 2 massagebehandelingsruimtes, 2 schoonheidsbehandelingscabines en één privé SPA.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen vakantie in Duitsland aanbiedingen voor in Winterberg Sauerland, Beieren, Duitsland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Dit luxe resort ligt aan de rand van Winterberg op een prachtige zuidelijke helling.
Het vakantieresort met de drie grote W's. Hier heeft u de keuze: geniet van de Wandelingen op de Rothaarsteig, de ?Weg der Sinne?. Geniet bij het Nordic Walking van de rust en de natuur van hoogsauerland rondom de ?Kahlen Asten? en wanneer u dan terugkeert, gaat u naar de Wellness-oase van uw resorts.
In het centrumgebouw bevindt zich o.a. een overdekt zwembad (18 m x 8 m), kiosk met bakkerij, Bar Ruhrquelle in ontvangstfoyer, Breedband internetaansluiting , het Panoramarestaurant dat naast een uitstekende keuken ook een prachtig uitzicht heeft. In het rustiek ingerichte à la carte restaurant Dumel?stübchen kunt u van specialiteiten uit Westfalen genieten. Natuurlijk staat er dagelijks een ontbijtbuffet voor u klaar.
Het bijhorende Wellnesscentrum is voorzien van een Saunalandschap met: infraroodcabine, stoombad, biosauna, aardsauna met Finse temperaturen, Kneipp-bekken, Grote lighal met fraai uitzicht naar het Zuiden, Panoramaterras met 2 Hot Pots (buiten-whirlpools 35°C), 2 massagebehandelingsruimtes, 2 schoonheidsbehandelingscabines en één privé SPA.
Uw zomervakantie in 2 Kamer Appartement WellnessResort Hochsauerland, Bron:
Uw vakantie in Duitsland in 2 Kamer Appartement WellnessResort Hochsauerland (Bron: bungalownet)
  • 2 Kamer Appartement WellnessResort Hochsauerland