Bungalow (1)

Over Brandenburg

Brandenburg is misschien wel de meest aparte deelstaat van Duitsland met een relatief lage bekendheid. Dit is het gebied rondom de stad / deelstaat Berlijn en ligt in het noord-oosten van Duitsland. Het is een uitgestrekt gebied met een laag percentage inwoners per vierkante kilometer. Hier kunt u dus volledig tot rust en ontspanning komen in het uitgestrekte natuurgebied met prachtige bossen, waar u eindeloze wandelingen kunt maken en één wordt met de natuur. Ook de vele wateren, rivieren en de grote meren zijn prachtig om te ontdekken en aan de oever te vertoeven met een hapje en een drankje.

Verder zit u natuurlijk vlakbij de grote stad Berlijn waar u voor winkels, restaurants, bars en uitgaansgelegenheden moet zijn. Geniet nu van een vakantie in een uitgestrekt natuurgebied en boek een vakantie naar de Duitse regio Brandenburg. Duitsland Vakantie Atlas geeft een overzicht van campings met zwembad en verschillende mooie vakantieparken.

Lees meer

Atlas toppers in Brandenburg

Typ märkischer Bungalow ( 6 Personen- 55 m²)

Typ märkischer Bungalow ( 6 Personen- 55 m²)

Brandenburg Zechlinerhutte

Dit vakantie-eiland ligt in het zuiden van Mecklenburg, in het midden van een idyllisch merengebied, op 7ha schiereiland, aan de rand van het dorp Zechlinerhütte. Dit vakantie-eiland direct in de buurt

van de Tietzow Meren, is via kanalen aangesloten met de meren van Müritz. Watersporters, vissers, zwemmers, fietsers, wandelaars, paddestoelplukkers en fijnproevers noemen dit gebied: ?een echt vakantie paradijs. Het resort, ideaal voor groepen, telt 31 bungalows, 30 chalets en 6 huisjes - van rustiek tot comfortabel, uitgerust met douche, toilet, keuken en verwarming. Hier vindt u 2 kampvuur sites met zitbanken, er is een restaurant, een strand met een gazon en 6 beachvolleybal velden. Verder zijn er: visvijvers, boot- en fietsverhuur, een kiosk met brood, open haard, picknickplaatsen met banken en tafeltennis. Er is een wasmachine, droger en een speelplaats voor kinderen. In juli en augustus is er animatie voor kinderen. Alles beschikbaar voor een ontspannen vakantie. Het spa-en massagecenter in Bad Wilsnack biedt een selectie van 20 wellness-pakketten, zoals wellness-dag Kristal, een dagpas voor de hele spa (een massage van 40 minuten is inbegrepen). De café-restaurant 'Kur-Park' biedt u lekkere gerechten. Bovendien kunt u genieten van een zout massage, thalasso-therapie (behandelingen in de massage cabine), of de Hot Chocolate behandeling met warme chocolademelk. Deze prachtige stad biedt voor ieder wat wils.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen