Typ märkischer Bungalow ( 6 Personen- 55 m²)
Geef uw mening

Typ märkischer Bungalow ( 6 Personen- 55 m²)

Dit vakantie-eiland ligt in het zuiden van Mecklenburg, in het midden van een idyllisch merengebied, op 7ha schiereiland, aan de rand van het dorp Zechlinerhütte. Dit vakantie-eiland direct in de buurt

van de Tietzow Meren, is via kanalen aangesloten met de meren van Müritz. Watersporters, vissers, zwemmers, fietsers, wandelaars, paddestoelplukkers en fijnproevers noemen dit gebied: ?een echt vakantie paradijs. Het resort, ideaal voor groepen, telt 31 bungalows, 30 chalets en 6 huisjes - van rustiek tot comfortabel, uitgerust met douche, toilet, keuken en verwarming. Hier vindt u 2 kampvuur sites met zitbanken, er is een restaurant, een strand met een gazon en 6 beachvolleybal velden. Verder zijn er: visvijvers, boot- en fietsverhuur, een kiosk met brood, open haard, picknickplaatsen met banken en tafeltennis. Er is een wasmachine, droger en een speelplaats voor kinderen. In juli en augustus is er animatie voor kinderen. Alles beschikbaar voor een ontspannen vakantie. Het spa-en massagecenter in Bad Wilsnack biedt een selectie van 20 wellness-pakketten, zoals wellness-dag Kristal, een dagpas voor de hele spa (een massage van 40 minuten is inbegrepen). De café-restaurant 'Kur-Park' biedt u lekkere gerechten. Bovendien kunt u genieten van een zout massage, thalasso-therapie (behandelingen in de massage cabine), of de Hot Chocolate behandeling met warme chocolademelk. Deze prachtige stad biedt voor ieder wat wils.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen vakantie in Duitsland aanbiedingen voor in Zechlinerhutte, Brandenburg, Duitsland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Dit vakantie-eiland ligt in het zuiden van Mecklenburg, in het midden van een idyllisch merengebied, op 7ha schiereiland, aan de rand van het dorp Zechlinerhütte. Dit vakantie-eiland direct in de buurt van de Tietzow Meren, is via kanalen aangesloten met de meren van Müritz. Watersporters, vissers, zwemmers, fietsers, wandelaars, paddestoelplukkers en fijnproevers noemen dit gebied: ?een echt vakantie paradijs. Het resort, ideaal voor groepen, telt 31 bungalows, 30 chalets en 6 huisjes - van rustiek tot comfortabel, uitgerust met douche, toilet, keuken en verwarming.
Hier vindt u 2 kampvuur sites met zitbanken, er is een restaurant, een strand met een gazon en 6 beachvolleybal velden. Verder zijn er: visvijvers, boot- en fietsverhuur, een kiosk met brood, open haard, picknickplaatsen met banken en tafeltennis. Er is een wasmachine, droger en een speelplaats voor kinderen. In juli en augustus is er animatie voor kinderen. Alles beschikbaar voor een ontspannen vakantie. Het spa-en massagecenter in Bad Wilsnack biedt een selectie van 20 wellness-pakketten, zoals wellness-dag Kristal, een dagpas voor de hele spa (een massage van 40 minuten is inbegrepen). De café-restaurant 'Kur-Park' biedt u lekkere gerechten. Bovendien kunt u genieten van een zout massage, thalasso-therapie (behandelingen in de massage cabine), of de Hot Chocolate behandeling met warme chocolademelk.
Deze prachtige stad biedt voor ieder wat wils.
Uw zomervakantie in Typ Märkischer Bungalow ( 6 Personen- 55 M²), Bron:
Uw vakantie in Duitsland in Typ Märkischer Bungalow ( 6 Personen- 55 M²) (Bron: bungalownet)
  • Typ Märkischer Bungalow ( 6 Personen- 55 M²)