Villa (1)

Over de Duitslandvakantie Atlas

Van harte welkom op de Duitsland vakantie aanbiedingen Atlas. Hier vindt u alle actuele aanbiedingen van online reisbureau\'s in het Duitse Gohren Lebbin. Voor iedere vakantie vorm naar Gohren Lebbin vindt u hier alle aanbiedingen verzameld, zodat u makkelijk de meest gunstige prijs kunt vinden. Denk aan campings, hotels en vakantiehuisjes. Vergelijk de prijzen en kies de aanbieder met de beste aanbieding. Boeken kunt u altijd direct online. Makkelijker kan het niet. Hieronder vindt u de vakantie aanbiedingen in Gohren Lebbin die op dit moment beschikbaar zijn.

Zomervakantie Atlas toppers in Gohren Lebbin

Villa Linde A

Villa Linde A

Mecklenburg-Voor-Pommeren Gohren Lebbin

Resident Villa Linde is gebouwd in mooie lokale stijl en heeft een centrale maar rustige ligging in de badplaats Göhren (eiland Rügen). Het resident beschikt over 11 comfortabele vakantieappartementen geschikt voor 4

personen. Op enkele minuten van het park treft u diverse winkels, restaurants, cafe's en kuuroorden aan. Het mooie strand dat uitnodigend voor flinke wandelingen loopt van het noorden tot het oosten en is per voet in ongeveer 10 minuten bereikbaar. Via de lokale broodjesservice van de warme bakker kunt u 's morgens genieten van een heerlijke verse warme broodjes. In de kelder van het vakantiecomplex is een ruimte aanwezig om bijvoorbeeld uw fietsen te stallen. Ook beschikt u over een eigen parkeerplek. Voor de kinderen is er een eigen speeltuintje aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen