Villa Linde A
Geef uw mening

Villa Linde A

Resident Villa Linde is gebouwd in mooie lokale stijl en heeft een centrale maar rustige ligging in de badplaats Göhren (eiland Rügen). Het resident beschikt over 11 comfortabele vakantieappartementen geschikt voor 4

personen. Op enkele minuten van het park treft u diverse winkels, restaurants, cafe's en kuuroorden aan. Het mooie strand dat uitnodigend voor flinke wandelingen loopt van het noorden tot het oosten en is per voet in ongeveer 10 minuten bereikbaar. Via de lokale broodjesservice van de warme bakker kunt u 's morgens genieten van een heerlijke verse warme broodjes. In de kelder van het vakantiecomplex is een ruimte aanwezig om bijvoorbeeld uw fietsen te stallen. Ook beschikt u over een eigen parkeerplek. Voor de kinderen is er een eigen speeltuintje aanwezig.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen vakantie in Duitsland aanbiedingen voor in Gohren Lebbin, Mecklenburg-Voor-Pommeren, Duitsland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Resident Villa Linde is gebouwd in mooie lokale stijl en heeft een centrale maar rustige ligging in de badplaats Göhren (eiland Rügen). Het resident beschikt over 11 comfortabele vakantieappartementen geschikt voor 4 personen.

Op enkele minuten van het park treft u diverse winkels, restaurants, cafe's en kuuroorden aan.

Het mooie strand dat uitnodigend voor flinke wandelingen loopt van het noorden tot het oosten en is per voet in ongeveer 10 minuten bereikbaar.

Via de lokale broodjesservice van de warme bakker kunt u 's morgens genieten van een heerlijke verse warme broodjes.

In de kelder van het vakantiecomplex is een ruimte aanwezig om bijvoorbeeld uw fietsen te stallen. Ook beschikt u over een eigen parkeerplek. Voor de kinderen is er een eigen speeltuintje aanwezig.
Uw zomervakantie in Villa Linde A, Bron:
Uw vakantie in Duitsland in Villa Linde A (Bron: bungalownet)
  • Villa Linde A