Nordseebad Dorum Appartement Typ B
Geef uw mening

Nordseebad Dorum Appartement Typ B

Dorum-Neufeld is gelegen in het Wursterland, precies tussen Cuxhaven en Bremerhaven nabij het Nationale Park de Waddenzee. Het kindvriendelijke vakantiepark in Kurteil Dorum-Neufeld is gelegen op slechts 600 meter van een sfeervol

haventje. De zee met haar prachtige (gras)stranden en het openlucht golfslagbad is op loopafstand bereikbaar. Midden op het vakantiepark, in het rietbedekte vakwerkhuis Deichslchlösschen vindt u o.a. een kuurfaciliteit, brasserie en deze comfortabele vakantie-appartementen. Rondom bevinden zich het Cuxland Hotel en vele vakantiehuisjes. Tevens is er een supermarkt, een wasserette, een souvenirwinkel en een restaurant aanwezig. Voor een lekker stukje ontspanning kunt u bijvoorbeeld een tocht per huifkar of krabbenkotter maken, maar ook fietsen, surfen, midgetgolfen, tennissen en nog veel meer! Afhankelijk van het seizoen is er een knutsel-en kinderspeelplaats en een kinderboerderij met pony's en schapen, een disco, paardrijden (6 km verderop), kinderopvang voor de kleintjes en wadlopen. Dit alles is inclusief.

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen vakantie in Duitsland aanbiedingen voor in Dorum, Neder-Saksen, Duitsland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (1)
  • Foto's (1)
Dorum-Neufeld is gelegen in het Wursterland, precies tussen Cuxhaven en Bremerhaven nabij het Nationale Park de Waddenzee.
Het kindvriendelijke vakantiepark in Kurteil Dorum-Neufeld is gelegen op slechts 600 meter van een sfeervol haventje. De zee met haar prachtige (gras)stranden en het openlucht golfslagbad is op loopafstand bereikbaar.

Midden op het vakantiepark, in het rietbedekte vakwerkhuis Deichslchlösschen vindt u o.a. een kuurfaciliteit, brasserie en deze comfortabele vakantie-appartementen. Rondom bevinden zich het Cuxland Hotel en vele vakantiehuisjes. Tevens is er een supermarkt, een wasserette, een souvenirwinkel en een restaurant aanwezig.

Voor een lekker stukje ontspanning kunt u bijvoorbeeld een tocht per huifkar of krabbenkotter maken, maar ook fietsen, surfen, midgetgolfen, tennissen en nog veel meer!

Afhankelijk van het seizoen is er een knutsel-en kinderspeelplaats en een kinderboerderij met pony's en schapen, een disco, paardrijden (6 km verderop), kinderopvang voor de kleintjes en wadlopen. Dit alles is inclusief.
Uw zomervakantie in Nordseebad Dorum Appartement Typ B, Bron:
Uw vakantie in Duitsland in Nordseebad Dorum Appartement Typ B (Bron: bungalownet)
  • Nordseebad Dorum Appartement Typ B