Bungalow (1)

Over de Duitslandvakantie Atlas

Van harte welkom op de Duitsland vakantie aanbiedingen Atlas. Hier vindt u alle actuele aanbiedingen van online reisbureau\'s in het Duitse Fedderwardesiel. Voor iedere vakantie vorm naar Fedderwardesiel vindt u hier alle aanbiedingen verzameld, zodat u makkelijk de meest gunstige prijs kunt vinden. Denk aan campings, hotels en vakantiehuisjes. Vergelijk de prijzen en kies de aanbieder met de beste aanbieding. Boeken kunt u altijd direct online. Makkelijker kan het niet. Hieronder vindt u de vakantie aanbiedingen in Fedderwardesiel die op dit moment beschikbaar zijn.

Zomervakantie Atlas toppers in Fedderwardesiel

Type Bungalow

Type Bungalow

Neder-Saksen Fedderwardesiel

Op het grootste schiereiland van Duitsland, Butjadingen, ligt dit park pal achter de dijk langs de Noordzee. Doordat Butjadingen aan drie kanten omgeven is door water, is de vegetatie bijzonder en heeft

de zeewind er vrij spel. Hierdoor krijgt u echt een eilandgevoel waardoor u alledaagse beslommeringen snel vergeet. U kunt van veel voorzieningen op het park gebruik maken. Zo kunt u een fiets of een gezellig familiefiets huren om het 250-km tellende fietspadennet op Butjadingen te verkennen. Na alle inspanningen kunt u heerlijk eten in de bistro waar u kunt kiezen van een uitgebreide menukaart. Kinderen kunnen zich uitleven in de avonturenspeeltuin of op de speelweide waar o.a. een draaimolen, trampoline en zwembad voor kinderen te vinden is. Op een van de twee tennisbanen kunt u een balletje slaan, hetgeen bij de prijs inbegrepen is. Ook is er ruimte én wind genoeg om te vliegeren. Op loopafstand bevindt zich aan de ene kant van het park de gezellige haven met viskotters van het idyllische dorpje Fedderwardersiel. Van hieruit zijn verschillende rondvaarten op de Noordzee (nationaal natuurpark ?Niedersächsiches Wattenmeer?) mogelijk met de WEGAII. Ook kunt u mee uit vissen op een echte kotter. Aan de andere kant is de Noordzee-lagune van de badplaats Burhave, een natuurbad, waar voor iedereen wat te beleven valt: glijbaan, zandstrand, eilandjes, bootverhuur, speelweide. Heerlijke kuieren kan op de promenade tussen Fedderwardersiel en Burhave, waarlangs ook een inlineskatebaan is aangelegd. Over de tweehonderd meter lange pier kunt u het wad op zonder vieze voeten te halen! Zon, zee, wind, schilderachtige dorpjes,rust en ruimte ? de perfecte ingrediënten voor een heerlijke vakantie!

Lees meer over deze accommodatie


Beoordeling: nan/5 (0 stemmen)

Momenteel geen aanbiedingen