Eifel-Appartement nr.5
Geef uw mening

Eifel-Appartement nr.5

Dit onlangs gerenoveerde appartementencomplex ligt op een rustige plek aan de rand van het dorpje Heisdorf op ca. 500 meter hoogte op ongeveer 2 kilometer van het stadje Schönecken in het hart

van de prachtige Duitse Eifel. De schitterende natuur en mooie historische plaatsjes in de glooiende omgeving zorgen dat u zich hier niet hoeft te vervelen. In ieder jaargetijde is hier van alles te doen. De appartementen en studio?s zijn volledig nieuw ingericht en bieden u het hoogst mogelijke comfort. Op slechts enkele kilometers bevinden zich vele bezienswaardigheden, goeie restaurantjes, café?s en winkels. 's Morgens vanaf 08.00 uur staat er (indien gewenst) een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar. Gedurende de winter houdt de open haard u warm in de gemeenschappelijke ruimte waar u o.a. ook informatie vindt over de omgeving zoals b.v. wandel- en fietskaarten. - Komt u op de motor, die kan binnen staan!! - Eigenaren spreken Nederlands!

Lees meer over deze accommodatie

Op dit moment hebben wij geen vakantie in Duitsland aanbiedingen voor in Heisdorf, Rijnland-Palts, Duitsland. Kijk verder bij Hotels in de buurt.
  • Beschrijvingen (2)
  • Foto's (2)
Dit onlangs gerenoveerde appartementencomplex ligt op een rustige plek aan de rand van het dorpje Heisdorf op ca. 500 meter hoogte op ongeveer 2 kilometer van het stadje Schönecken in het hart van de prachtige Duitse Eifel. De schitterende natuur en mooie historische plaatsjes in de glooiende omgeving zorgen dat u zich hier niet hoeft te vervelen. In ieder jaargetijde is hier van alles te doen. De appartementen en studio?s zijn volledig nieuw ingericht en bieden u het hoogst mogelijke comfort. Op slechts enkele kilometers bevinden zich vele bezienswaardigheden, goeie restaurantjes, café?s en winkels.
's Morgens vanaf 08.00 uur staat er (indien gewenst) een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar. Gedurende de winter houdt de open haard u warm in de gemeenschappelijke ruimte waar u o.a. ook informatie vindt over de omgeving zoals b.v. wandel- en fietskaarten.

- Komt u op de motor, die kan binnen staan!!
- Eigenaren spreken Nederlands!
Het vriendelijke noordzeebadplaatsje Burhave behoort tot het grootste en prachtige groene vakantieschiereiland Butjadingen.
Butjadingen is gelegen tussen Jadebusen en Wesermündung aan de zuidelijke kant van de noordzee. Het schiereiland is aan drie kanten omgeven door water en daardoor ontstaat een gezond, typisch eilandklimaat met zoute luchten. De badplaats Burhave heeft een uitstekende naam verworven als ideale vakantieplek voor gezinnen met kinderen en heeft haar gasten veel te bieden zoals rust, ontspanning en sport. Achter de Noordzeedijk en naast het Kurhaus (het gastenhuis) gelegen, bevindt zich op 200 m van het strand en de Noordzeelagune, het vakantiepark Burhave met 113 comfortabel ingerichte vakantiehuizen. Direkt vóór het Seepark Burhave bevinden zich 2 appartementhuizen voorzien van een prachtig rieten dak, met in totaal 20 appartementen. Hier bewoont u een comfortabel ingericht appartement. Verder treft u in de Appartementenhuizen een aantal winkels, een restaurant, bakker en beauty en wellnesscentrum aan. Ook vindt u er een overdekte zwembad met sauna en zonnehemel. Tevens heeft U toegang tot de faciliteiten van het Seepark Burhave. Bezoekers van het park hebben vrij toegang tot de nabijgelegen speelschuur 'Kinderscheune'. Op 3.000 m² kunnen uw kinderen heerlijk spelen. Voor de ouders of mensen zonder kinderen is er een gemoedelijk café waar u kunt genieten van een heerlijke kop thee of koffie.
Uw zomervakantie in Eifel-Appartement Nr.5, Bron:
Uw vakantie in Duitsland in Eifel-Appartement Nr.5 (Bron: bungalownet)
  • Eifel-Appartement Nr.5
  • Eifel-Appartement Nr.5